Ideje kicsit kimozdulni

A FitFlex legjobb képzettségű edzői formába hozzák. Érje el amit akar.

Lábmunka

Séta, futás, mászás. A lábadat használni kell.

Pulzus

Az eredmények elérésének leggyorsabb módja az előrehaladás figyelése.

Súlyemelés

Lassan megemelve a súlyzót, képesek vagyunk biztonságosan felépíteni az izmokat.

Kiemelt osztályok

Erő & állóképesség

A FitFlex Strength and Stamina osztályában elmélyülünk a lehető legrugalmasabb test felépítésében. Az osztály célja, hogy ne csak formáljon, hanem utasítsa és tájékoztassa a megfelelő módszerekről a súlyemeléshez és az edzéshez.

Rugalmas testtartások

Tanulja meg, hogyan kell fenntartani a kényelmes és egészséges testtartást, átfogó osztályunkkal, amely a legnépszerűbb jóga és pilates testtartásokon megy keresztül. Ezek a testtartások olyan eszközöket jelentenek, amelyek rugalmasabbá és mozgékonyabbá teszik testét.

céljainak elérése

Az alakformálás arra kényszeríti, hogy szembenézzen a legnagyobb kihívásokkal, és tartsa magát a rendszeres rutinhoz hosszú ideig. Ez az óra biztosítja, hogy tudja, hogyan kell összpontosítani a megfelelő gyakorlatokra és edzésekre a céljainak elérése érdekében.

Amit az ügyfeleink mondanak

Sikerült hetente háromszor, több mint 6 hónapig együtt maradnom a FitFlexnél, és mindezekkel az osztályokkal tartozom, amelyek beleszeretnek a folyamatba.

Kozma Kitti

Sok évvel ezelőtt ismertem meg a FitFlex-et, valójában húsz fontot. Óriási hasznot látok az edzés és a célok kitűzésével.

László Nikolett

Válassza ki a tervét

Válasszon egy programot, amely a legjobban megfelel az Ön ütemezésének és céljainak. Minden terv teljes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Kezdő

8999Ft

/hónap

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Közép haladó

15000ft

/hónap

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Haladó

30000ft

/hónap

Open Gym

Gymnastics

CrossFit

Yoga

Personal Trainer

Regisztráció